Show IP

La teva IP: 54.234.0.2

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Premi al millor projecte empresarial

Un any més l’alumnat del Cicle Formatiu d’Administració i Finances de l’IES PROVENÇANA  ha participat en el concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials  

El certamen va tenir lloc a l’Auditori de l’Àrea de Promoció Econòmica de L’Hospitalet i hi van assistir l’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica, Alfons Bonals, entre altres autoritats.

Aquest concurs, organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica, s’adreça als alumnes de cicles formatius de grau superior dels centres públics i privats de L’Hospitalet amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i empresarial entre els joves estudiants, donant-los l’oportunitat de contribuir conjuntament amb els centres d’ensenyament secundari en el desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats que permetin orientar i sensibilitzar cap a la promoció de nous emprenedors i emprenedores.

 Diploma

 

Durant tot el curs, els alumnes participants han realitzat un projecte empresarial sota la supervisió i el seguiment de tutors especialitzats. Enguany, s’han presentat 31 projectes al concurs, els quals corresponen a 79 alumnes de 7 centres de la ciutat, els quals són: CE Dolmen, CE Jaume Balmes, IES Llobregat, CE Joan XXIII, Escola Tècnica Xaloc, IES Pedraforca i IES Provençana.

El Premi al MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL va ser per al projecte “Audaservice”, presentat per l’IES Provençana de la mà dels alumnes Aurelio Orellana i Daniel Castaño.
 El Projecte “Alesa”, presentat per l’IES Provençana de la mà de les alumnes Laura Benete, Meritxell Cervera i Carol Rodriguez va quedar FINALISTA del mateix premi. 

 Foto premis 1Foto premis 2 

El jurat del concurs d’aquest any va estar format per representants de l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, de l’Associació d’Empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Delegació de L’Hospitalet), de la Universitat Politècnica de Catalunya, de Sèniors per a la Cooperació Tècnica - SECOT, de la Subdirecció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses i de la Diputació de Barcelona.
barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO