Show IP

La teva IP: 54.82.29.141

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

GCM i CI visiten Estrella Damm

Els cicles formatius de Gestió Comercial i Màrqueting i de Comerç Internacional han visitat les instal·lacions d'Estrella Damm a la seva factoria d'El Prat de Llobregat.

Damm1

La tradició cervesera des de 1876 i la constant innovació i diversificació que han portat, han fet del grup Damm un referent a l'estat espanyol i a Europa per la seva qualitat, prestigi i reconeixement.

Damm2

Les instal·lacions que la marca té a El Prat són sense cap dubte un referent d'eficiència, tecnologia i cura pel medi ambient, reconegut amb certificacions de qualitat com l'ISO 9001 i 14001, i que la converteix com a l'única marca del sector amb aquestes qualificacions.

Durant la visita hem pogut comprovar de primera ma la inversió que la cervesera ha fet per modernitzar i automatitzar tot el procés de fabricació de la cervesa, des del tractament de la matèria primera, fermentació, envasat, logística interna, emmagatzematge, distribució o també al procés de depurat i reciclatge de residus.


Qui no va cantar l'estiu passat la cançó "summercat" del grup "Billie The Vision & Dancers"???  Amb Formentera de fons, ha sigut un dels anuncis del 2009 que més a impactat a la gent.

Sense cap dubte, la publicitat i la imatge corporativa que dona la marca en patrocinis d'esdeveniments esportius de tot tipus i també als seus anuncis, arriba a tothom d'una manera més que divertida cada any. Amb el lema de "Mediterráneamente", asigna a la cervessa Damm com la més mediterrània i estiuenca de totes.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO