Show IP

La teva IP: 54.234.0.2

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita a Mango

Els alumnes de CI i GCM han visitat les instal·lacions de Mango, inserint-nos principalment dins dels processos de disseny i distribució.

L'hangar és el centre de disseny tèxtil més gran d'Europa i des d'on es dissenyen totes les peces de roba de mango, des d'on es fan les proves amb nous teixits , els prototips de producte que s'enviaran com a model als diferents punts de producció i també des d'on es controla la posada en escena de les seves botigues. La gestió mundial de la distribució a totes les botigues que té la marca arreu del mon, es fa des de aquestes instal·lacions i des del seu nou centre totalment automatitzat de Parets del Vallés.

Realment ha estat una visita profitosa on hem pogut veure de primera ma, el naixement i èxit de Mango a nivell mundial, així com les eines logístiques, de màrqueting i disseny que fan servir per portar a la marca a ser una de les capdavanteres al seu sector.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO