Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita a Mango

Els alumnes de CI i GCM han visitat les instal·lacions de Mango, inserint-nos principalment dins dels processos de disseny i distribució.

L'hangar és el centre de disseny tèxtil més gran d'Europa i des d'on es dissenyen totes les peces de roba de mango, des d'on es fan les proves amb nous teixits , els prototips de producte que s'enviaran com a model als diferents punts de producció i també des d'on es controla la posada en escena de les seves botigues. La gestió mundial de la distribució a totes les botigues que té la marca arreu del mon, es fa des de aquestes instal·lacions i des del seu nou centre totalment automatitzat de Parets del Vallés.

Realment ha estat una visita profitosa on hem pogut veure de primera ma, el naixement i èxit de Mango a nivell mundial, així com les eines logístiques, de màrqueting i disseny que fan servir per portar a la marca a ser una de les capdavanteres al seu sector.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO