Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Arranjament del jardí

El passat dia 29 d’octubre van començar les actuacions per tal d’arranjar, millorar, reacondicionar i mantenir el jardí del nostre centre.

Les diverses actuacions es duran a terme en vàries fases :

  • FASE 1 : poda i classificació de la matèria vegetal del jardí.
  • FASE 2 : realització de panells indicadors amb el nom de cada espècie, en català, castellà i taxonòmic.
  • FASE 3 : implementació del reg automàtic, per tal d’estalviar aigua, i manteniment del jardí (poda, sembra, reproducció, adobs, males herbes, lluita contra les plagues, …).

 

jardi

 

La primera fase és la que es va realitzar el passat dia 29 d’octubre, amb l’inestimable ajut de 10 alumnes de 2n ESO de l’INS Santa Eulàlia que juntament amb el seu professor Josep Escat van estar podant i netejant el jardí. En acabar també van gaudir d’un merescut descans i reposició de forces amb la festa de la castanayada que també vam celebrar.

La segona fase la realitzaran els alumnes de l’INS Santa Eulàlia en les seves instal.lacions. Quan tinguin preparats els panells, els instal.laran en el jardí.

jardi

La tercera fase es realitzarà a la primavera, quan tot torni a brostar.

Conjuntament a les tres fases, els alumnes de l’INS Santa Eulàlia faran el disseny per convertir-lo en un jardí botànic, estudiant diversos aspectos, tals com l’espai disponible, la situació i orientació, la naturalesa del sòl, el subministrament d’aigua, etc

 

 

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO