Show IP

La teva IP: 54.224.103.239

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita casa Amatller

El passat dijous 7 de març els alumnes del cicle superior de Projectes d'edificació van tenir l'oportunitat de visitar les obres de restauració que s'estan realitzant a la Casa Amatller del Ps. de Gràcia de Barcelona.

La visita va ser conduïda per l'Anna Olivella, Enginyera de l'Edificació de l'empresa URCOTEX, la qual està realitzant aquestes obres. Va explicar la història de l'edifici i les diferents intervencions que ha tingut en els més de 100 anys de vida.

Casa Amatller  Casa Amatller 

La intervenció es centra en la planta baixa i la planta principal, residència de la família Amatller. Es de destacar el minuciós treball d'investigació que s'ha hagut de dur a terme, per a reproduir al seu estat original els diferents revestiments de parets (tèxtils, estucats, ...), artesonats als sostres de fusta i paviments de marbre i d'hidràulics.

Casa Amatller  Casa Amatller 

L'Anna Olivella també va explicar les dificultats que han hagut de resoldre per condicionar les diferents sales a les instal·lacions que es requereixen en els temps actuals. Extinció d'incendis, climatització, electricitat i il·luminació s'han hagut d'incorporar amb la discreció que requereix aquest monument.

Casa Amatller  Casa Amatller 

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO