Show IP

La teva IP: 54.196.38.114

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Sortida a Escola Catalana del Consum

El dimarts 26 de novembre, els alumnes de Comerç de grau mitjà i els alumnes del PQPI del nostre centre van realitzar una sortida a l’Escola Catalana del Consum, situada al C/Pamplona de Barcelona.

Els alumnes van realitzar diferents tallers amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de racionalitzar el consum i, posicionar-se de forma activa a l’hora de consumir.

Sortida comerç escola catalana del consum

Els tallers que es van realitzar van ser els següents:

Missatges o Missatges. La publicitat a la vida quotidiana. En aquest taller s’analitzen diferents espots publicitàries que permeten a l’alumne tenir una lectura crítica sobre el que veu. La selecció d’anuncis permet identificar pràctiques abusives on el consum passa per sobre dels drets i fins i tot la dignitat de les persones.  

Ho puc trobar a la xarxa. Comerç electrònic i navegació segura. El taller es centra en la recerca activa d’informació (bitllet d’avió, entrades per un concert, etc.) a través d’Internet. Els alumnes reflexionen sobre el procés i, la seguretat de comprar a través de la xarxa.

La Xocolata és dolça per a tothom? Aquest taller es basa en el recorregut del cacau. Els alumnes, a través d’un joc virtual, intervenen en el procés i valoren si les persones que intervenen en la recollida, la transformació i la venda del cacau tenen una compensació econòmica justa i equitativa. En aquest sentit, es reflexiona sobre el consum solidari i el comerç just.

Els alumnes van participar de forma molt activa en els tallers i, el resultat final va ser molt satisfactori.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO