Show IP

La teva IP: 54.224.103.239

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita al port de BCN

Dimecres 22 de gener, els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Comerç Internacional, acompanyats per les professores María Jesús Sevilla i Asunción García, van visitar el Port de Barcelona.

Ens van acompanyar les alumnes que es troben en aquests moments al nostre centre participant en un programa d´intercanvi amb França; així que vam fer també d´anfitrions.

 Visita CI al Port BCN

La visita, a més d´interessant, va ser molt divertida. Vam passejar pels voltants del Port i pel Maremàgnum fins el moment de pujar al vaixell, on una guia ens va explicar amb detall totes les activitats que es realitzen en la actualitat al Port.

Visita CI al Port BCN

Després de la volta en vaixell vam veure un documental editat en anglès sobre la història del Port de Barcelona i on ens van mostrar totes les zones del Port i les seves funcions relacionades amb el Comerç Internacional.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO