Show IP

La teva IP: 54.156.37.174

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita a Caixa Forum

El dimarts 11 de febrer els alumnes dels graus superiors de Projectes d’edificació i de Projectes d’obra civil van visitar l’exposició sobre l’arquitecte Le Corbusier, la qual recull una important selecció de les obres més emblemàtiques d’aquest arquitecte clau del moviment modern de l’arquitectura del segle XX.
 

Visita al Caixa Forum

La mostra fa un itinerari complet per totes les fases de l’obra de Le Corbusier a través d’una extensa col·lecció de dibuixos, pintures, projectes arquitectònics i maquetes d’edificis, peces procedents majoritàriament de la Fondation Le Corbusier a París i del MoMA de Nova York.

Prèviament van tenir ocasió d’assistir a la conferència-xerrada amb els components de Nutcreatives que van explicar la seva experiència professional en el disseny i producció d’objectes tan de mobiliari urbà com d’ús quotidià, sempre des d’un vessant de respecte al medi ambient.

Més informació.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO