Show IP

La teva IP: 54.156.37.174

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Avantprojecte escola al Senegal

El passat dijous 13 de març els alumnes van presentar les propostes per definir el projecte de l'escola a Dahra als representants de les organitzacions que promouen la construcció d'aquest projecte solidari.

En una sessió oberta als representants de l'Associació Catalana de Residents Senegalesos de Catalunya i de Terrassa Solidària, els alumnes van realitzar una exposició de les seves propostes concretades en volumetria i plantes de distribució de l'edifici, a partir de l'anàlisi del lloc i de l'estudi de l'assolellament. Aquest avantprojecte va rebre el vistiplau i el reconeixement dels seus promotors i a partir d'ara els treballs es centraran en la redaccció del projecte bàsic.

Avantprojecte escola Senegal

Més informació.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO