Show IP

La teva IP: 23.20.129.162

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Participació al concurs Webs al Punt

Un grup d’alumnes de segon curs del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han participat al concurs Websalpunt.cat, adreçat a l’alumnat d’ESO, BAT i cicles formatius i consistent en l’elaboració d’una pàgina web en català. L’organització ofereix el domini .cat escollit pels concursants, així com el hosting de la pàgina. S’ha usat el gestor de continguts Joomla! amb un conjunt d’extensions i plugins lliures. Els continguts són oberts amb llicència Creative Commons.

La pàgina elaborada pels nostres alumnes és places.cat, on s’ofereix informació de punts del món que destaquen per la seva bellesa o interés. Cada lloc té una breu descripció, activitats a realizar i fotografies per il·lustrar-lo.

El jurat del concurs atorga premis (primer, segon i tercer) als participants segons categories corresponents a les diferents etapes educatives dels participants. Addicionalment hi ha el premi de la votació popular, al qual us animem a participar a través d’aquest enllaç.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO Logo Poctefa
innobaix Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO