Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita al Palau de Justícia

A finals de segle XIX la justícia catalana necessitava d’un edifici propi per a agrupar totes les dependències de l’Administració de justícia de Catalunya. La Diputació i l’Ajuntament de Barcelona van encarregar a Josep Domènech i Estapà i Enric Sagnier i Vilavecchia el projecte del Palau de Justícia de Barcelona. La construcció del Palau va durar dues dècades i es va inaugurar l’onze de juny de 1908.

El Palau s’ha anat adaptant a les noves exigències degudes a l’augment de la complexitat social i al gran creixement demogràfic del segle passat. El trasllat dels jutjats a un nou edifici va permetre l’any 1966 la descongestió de l’edifici. A hores d’ara hi trobem l’Audiència Provincial de Barcelona i el Tribunal Superior de Justícia.

Palau de Justícia

Aquestes són algunes de les coses que des del departament de premsa del Palau de Justícia ens va explicar el passat 26 de febrer a tot l’alumnat de Gestió Administrativa de l’àmbit jurídic.

La sortida va ser molt profitosa, vam poder trepitjar i estar a les sales on ara mateix s’estan jutjant els casos més populars de l’actualitat processal. Va suposar per nosaltres posar imatges reals i pràctiques a les classes teòriques de dret processal dels mòduls específics.

Palau de Justícia

Però sens dubte el que més ens va interessar va ser fer d’espectadors i espectadores, de primera línia, a la pràctica de les proves de la vista d’un procediment real del Tribunal del Jurat Popular, tot una experiència difícil d’oblidar, on restem a l’espera de poder rebre per part del Tribunal el veredicte del Jurat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO