Show IP

La teva IP: 54.224.103.239

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Conveni amb Parc de Bombers

El passat dijous dia 9 d’octubre va visitar l’institut el Cap d’Emergències de la Regió Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat i el Cap del Parc de Bombers de l’Hospitalet.

 Conveni amb bombers 1

El motiu de la visita va ser la reunió final per a la signatura del conveni de col·laboració entre el nostre institut i el Parc de Bombers per tal que alumnat dels cicles de grau superior d’Edificació i d’Obra Civil realitzin les pràctiques de FCT a les seves instal·lacions.

Conveni amb bombers 2

També es va aprofitar la visita per explicar el servei Innova que ofereix el centre i que podria utilitzar el Parc de Bombers, a més de les pràctiques de FCT, com és la matriculació de bombers com a col·lectiu singular, la realització de cursos de prevenció de riscos i la possible realització de cursos específics als bombers.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO