Show IP

La teva IP: 54.224.103.239

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Estudi de mercat pels alumnes de Comerç Internacional

Els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Comerç Internacional van realitzar un estudi de mercat per a l’empresa FTz Marketing Outsourcing amb seu a Barcelona.

Comerç Intl. estudi mercat

L’objectiu de l’estudi va consistir en analitzar el perfil de consumidor dels productes tecnològics en establiments líders com ECI, Media Mark, Carrefour i FNAC. Els resultats i les conclusions de l’estudi es van presentar davant de la directora de l’empresa Teia Serratosa, qui després de comentar els resultats va fer una breu trajectòria de l’empresa i de la necessitat de realitzar investigació comercial per ser competitius en el mercat.

Comerç Intl. estudi mercat

La finalitat del treball va ser relacionar empresa i escola per intercanviar i potenciar els coneixements en tots dos sentits. En les properes setmanes, les principals conclusions de l’estudi es publicaran en una revista tecnològica del sector.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO