Show IP

La teva IP: 54.196.38.114

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Lliurament projecte escola Djoloff al Senegal

El passat 17 de juny es va lliurar el projecte d’execució de l'escola Djoloff per la ciutat de Dahra al Senegal, seguint els treballs iniciats el curs passat.

Lliurament projecte executiu escola Senegal

Enguany a més del departament d'edificació i obra civil hi ha participat el departament d'informàtica que ha dissenyat la xarxa informàtica de l'escola i un web que ha de permetre canalitzar la difusió d'aquest projecte solidari tan en present com en clau de futur.

El projecte d'execució ha de permetre la seva realització material des del punt de vista constructiu i culminar així aquesta engrescadora iniciativa en la qual han participat els alumnes de projectes d’edificació i d’obra civil de les dues darreres promocions.

Lliurament projecte executiu escola Senegal   Lliurament projecte executiu escola Senegal

A l'acte van assistir els representants de l'Associació de Senegalesos de Catalunya i de Terrassa Solidària que van recollir la documentació tant del projecte com del web elaborat pel departament d'informàtica.

Més informació.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO