Show IP

La teva IP: 54.81.0.22

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

FP, la nova clau laboral

El director de l'Institut Provençana ha participat en el següent article del diari de la ciutat on explica que la formació professional és imprescindible per a la inserció laboral:

El 80% dels nostres alumnes es matricula per buscar feina. Nosaltres, com a institut dedicat a cicles formatius, treballem conjuntament amb l'empresa per adaptar els currículums formatius a les necessitats de l'empresa. Així, aquest curs hem iniciat un nou cicle de Bioinformàtica i s'han introduït modificacions en els cicles formatius d'Edificació i obra civil. També col·laborem amb la Cambra de Comerç en l'organització de cursos de reciclatge per a graduats en atur de 16 a 29 anys basats en les necessitats actuals de les empreses.

Llegiu l'article sencer a l'Hospitalet Digital:

http://lhdigital.cat/c/document_library/get_file?uuid=622b6bfe-53f5-4c39-8901-e367ab1c6fa7&groupId=10919

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO