Show IP

La teva IP: 54.81.232.54

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Curs de Biotecnologia gratuït

Inscripció fins el 23 de desembre.

Donat l'alt grau d'inserció laboral que es preveu a Catalunya en l'àmbit de la biotecnologia, l'Institut Provençana i la Cambra de comerç ofereixen el següent curs gratuït dintre del programa PICE (aquest programa té com objectiu la inserció laboral dels joves).

Calendari: 11 de gener a 11 de març. Tarda

LLoc: INS Provençana

Dirigit a: persones titulades (batxillerat, grau superior, llicenciatura de ciències) a l'atur, menors de 30 anys. La realització del curs bé condicionat a assolir el número mínim d'inscripcions.

El curs té dues parts:

Una part més genèrica (65 h): enfocada bàsicament a la orientació laboral i matèries tranversals , que es farà al gener.

Una part específica (90H) :  Assajos Biotecnològics. Biologia molecular. Curs teòric-pràctic. Continguts relacionats amb el MP07 del cicle formatiu de grau superior de laboratori d'Anàlisi i control de qualitat, que es farà al febrer/març

Professorat: aquest curs serà impartit per professorat del INS Provençana i de professionals d'empreses biotecnològiques i de recerca.

Persones interessades (abans del 23 de desembre) fer arribar un correu electrònic a l’adreça  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé truqueu al 902 448 448 ext. 1034 o ext 1037 per tal de fer la inscripció en Garantia Juvenil i PICE.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO