Show IP

La teva IP: 54.198.41.76

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Intercanvi d'estudis al nostre centre

Durant les properes tres setmanes, el nostre centre acollirà cinc alumnes francesos dels quals tres són estudiants del Lycée Institution Saint Malo La Providence i dos són estudiants del Lycée Maximilien Sorre de Cachan (Paris).

Els estudiants francesos s’incorporaran a la vida escolar del centre  i, participaran de forma activa a les classes del cicle formatiu de Comerç Internacional.

Durant aquestes tres setmanes, el departament de Comerç ha organitzat activitats complementàries com la visita al Port de Barcelona i a la fàbrica DAMM de Barcelona o la visita guiada en anglès pel centre històric de Barcelona (El Born). A més cada setmana, s’ha previst realitzar conferències amb l’objectiu de mostrar a l’alumnat una visió més propera del món de l’empresa.

Al mateix temps, tres dels nostres alumnes del cicle formatiu de Comerç Internacional de primer curs, seran acollits durant també tres setmanes al Lycée Institution la Providence de Saint Malo on també participaran en la vida escolar del centre i seran allotjats pel mateix internat del centre i per les famílies dels estudiants de la institució francesa.

Esperem que l’estada en tots dos centres sigui enriquidora per tots els alumnes i que aquesta experiència engresqui a més estudiants a participar en projectes de mobilitat.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO