Show IP

La teva IP: 54.80.93.19

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Projecte d'escola a Senegal

El passat dissabte 1 d’octubre l’alumnat dels cicles de grau superior de la família d’Edificació i Obra civil juntament amb el professorat i el Director de l’institut Sr. Paco Barraguer, van presentar el projecte d’Escola a Dhara Djololff.

 

Programa Senegal

L’acte estava organitzat per l’Associació Catalana de residents Senegalesos de Terrassa. A l’acte van assistir la Directora de SSTT d’Ensenyament a Barcelona Comarques, Sra. Lluïsa Nicolau, la cap de Coordinació i Planificació escolar, Sra. Alexandra Subirats, la Diputada al Congrés a Madrid Sra. Ana Maria Surra i la Regidora de Solidaritat i cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa Sra. Maruja Rambla Amat.

Programa Senegal

L’ Institut Provençana està molt honrat per haver tingut l’ oportunitat  de dissenyar el projecte d’aquesta escola. L’experiència ha estat molt positiva i engrescadora tan per a l’alumnat com per al professorat liderat pel professor Paco Sánchez.

Progrma Senegal  Progrma Senegal 

 Esperem poder participar en més projectes en el futur.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO