Show IP

La teva IP: 54.80.93.19

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Presentació Programa Innova FP a Brussel·les

En el marc de la Setmana Europea de la Formació Professional, l'Espai Catalunya Europa de la delegació del Govern davant la UE va acollir un acte el 8 de desembre de 2016 sobre el programa Innova FP presidit per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Meritxell Ruiz.

 

Innova Brussel·les  Innova Brussel·les

El Programa InnovaFP d'innovació i transferència de coneixement té la finalitat d'estimular el vincle entre els centres educatius que imparteixen ensenyaments de formació professional i les empreses i entitats, per al desenvolupament de projectes d'interès mutu que generin valor educatiu i empresarial.

Innova Brussel·les Innova Brussel·les

La consellera va explicar el programa i va inaugurar  l'exposició 'Innova FP', la qual es podia visitar a l'Espai Catalunya Europa fins a final d'any.

Innova Brussel·les Innova Brussel·les

El Institut Provençana va ser present en aquesta exposició presentant el projecte Innova fet en col·laboració amb la UPF, realitzat per l’alumna Mariona López del cicle formatiu de grau superior de Laboratori d’anàlisi i control de qualitat amb el títol de “Construcció peptídica amb aplicacions vacunals”.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO