Show IP

La teva IP: 54.80.83.123

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Taller de creativitat a Gornal Activa

Els alumnes de Gestió de vendes i espais comercials van visitar, dimecres 18 de gener, l’equipament municipal de Gornal Activa, amb la finalitat de realitzar un taller de creativitat i treballar els reptes plantejats per l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, i l’empresa GGR Gelabert, en el marc del programa Innolab3.

 

Taller creativitat Innolab  Taller creativitat Innolab

A la sessió han assistit el CEO i la Directora Comercial de l’empresa GGR Gelabert. Els reptes que han acceptat els alumnes de l’Institut Provençana són: com crear un punt de trobada físic i/o virtual, de caràcter permanent, entre tots els agents que operen l’economia social i solidària a la ciutat; i buscar solucions per reciclar centenars de tones de moqueta utilitzada als estands de la Fira Granvia.

Taller creativitat Innolab Taller creativitat Innolab

Amb aquesta activitat comença la segona etapa del programa Innolab3, després d’una fase d’exploració prèvia dels dos reptes, amb l’objectiu de generar idees innovadores i disruptives, amb una tècnica basada en l’anàlisi de les característiques del repte i la identificació de les necessitats dels usuaris.

Taller creativitat Innolab

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO