Show IP

La teva IP: 54.80.83.123

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Neix la Soficat Academy per a alumnat de l'Institut Provençana

Soficat, distribuidor de la marca nordamericana Xerox, i l'Institut Provençana han arribat a una acord per a la creació de la Soficat Academy, una ferma aposta per la formació especialitzada. L'anunci de l'acord el van fer en Gerard Sicart, com a màxim dirigent de Soficat i en José Francisco Barraguer, en qualitat de director de l'Institut Provençana, en el marc de les VIII Jornades de la Formació Professional, el Món Laboral i la Universitat, celebrades a l'institut.

Soficat Academy

Gràcies a aquest acord, a partir del proper curs, els alumnes de l'Institut Provençana rebran classes especialitzades sobre matèries relacionades amb la marca nordamericana Xerox, les quals els capacitaran per poder treballar amb equips d'impressió Xerox.

En els darrers anys, nombrosos alumnes de l'institut han realitzat pràctiques a Soficat i molts d'ells s'han incorporat a la plantilla de l'empresa barcelonesa.

La Soficat Academy està adreçada a alumnes de l'Institut Provençana de les branques: Administració i gestió, Comerç i màrqueting i Informàtica i comunicacions.

Més informació al lloc de soficat:
http://soficat.es/blog/noticias/nace-la-soficat-academy

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO