Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita Aceria CELSA

El dia 3 d'abril, el grup de Laboratori va realitzar una visita al laboratori d'assajos de l'aceria CELSA.

Aquesta visita complementa la formació dels alumnes en el crèdit d'assajos fisics i fisicoquímics, a més d'ajudar als alumnes a percebre l'amplitud de les possibilitats de feina dins de la química i del control de qualitat. Aquestes possibilitats van des d'un laboratori d'una empresa de cosmètics, pintures, aliments, .... o siderúrgia com és el cas de CELSA.

Aceria CELSA 2

Va ser una visita molt interessant i espectacular donades les característiques, tot i que no van poder veure el procés de fabricació.

Aceria CELSA 1

Des d'aquí volem també agraïr al personal tècnic que ens va atendre, ens van acompanyar i per les explicacions que es van fer dels diferents assajos d'una manera rigurosa, clara i entenidora.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO