Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita a l'ETAP

El grup de Laboratori va realitzar el dilluns 20 d'abril l'última visita programada pel curs 2008-09. Aquesta vegada van visitar les instal·lacions de la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí que suministra l'aigua a tota Barcelona i l'Entitat Metropolitana. A més van poder visitar el laboratori.

Visita a ETAP grup Laboratori


Aquesta sortida que fem cada any i, amb la qual finalitzem quasi bé el curs, ens permet veure aspectes que s'han treballat a l'Institut en diversos crèdits, com ara Operacions bàsiques de laboratori, Química analítica clàssica i instrumental, Proves microbiològiques... i per tenir una visió més amplia per a la FCT i la integració al món laboral.

El resultat de la visita va ser molt satisfactori, degut també a les persones que ens van fer les explicacions durant tot el temps que va durar la visita. Des d'aqui el nostre agraïment

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO