Show IP

La teva IP: 54.234.0.2

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita Prefabricats Pujol i Tabasa

Els alumnes del CF Projectes de Construcció i del CF Projectes Urbanístics van visitar el passat dimarts 12 de maig la planta d’elaboració d’aglomerat asfàltic que té l’empresa TABASA i les fàbriques que el grup Pujol té a Mollerusa.

La visita es va realitzar en autocar sortint de l’institut en direcció a Terrassa per visitar la planta que elabora l’aglomerat asfàltic per les obres del quart cinturó o ronda orbital. Es va poder observar tot el procés, des de la selecció d’àrids, escalfament dels components i càrrega del producte acabat pel transport a l’obra. Les explicacions del responsable es van completar accedint al centre de comandament de la planta.

 

Pujol-Tabasa 1  Pujol-Tabasa 2
 

 

Tot seguit es van dirigir a Mollerusa, però com estava prevista la visita a partir de les 15h, es va fer una parada per dinar a Guisona.

 

Un cop arribats a les oficines centrals del grup Pujol, un tècnic va guiar el grup per les seves instal·lacions, primer la fàbrica Ferrofet, dedicada a l’elaboració de totes les armadures dels elements de formigó armat que elaboren. A continuació es va visitar la fàbrica Graus, totalment automatitzada i dedicada a la producció de terratzos tan per exteriors com per interiors i panots.

 

En aquest punt el grup es va dirigir al laboratori de control de qualitat i va poder assistir a la prova de trencament a flexió d’una bigueta en les condicions de treball d’un sostre construït.

 

 Pujol-Tabasa 3 Pujol-Tabasa 4
 

 

Tot seguit es van recórrer les naus dedicades a la fabricació de semibiguetes i plaques alveolars, seguint per les especialitzades en elements prefabricats pesats, com bigues per ponts, bigues per naus industrials, murs i pilars, finalitzant la visita a les 19 h iniciant el viatge de tornada a l’institut.

 

 Pujol-Tabasa 5 Pujol-Tabasa 6
 

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO