Show IP

La teva IP: 54.196.38.114

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Visita al Saló Hispack_Bta

L’alumnat d’AF1M va visitar el dia 12 de maig de 2009 el saló Hispack&Bta de la fira de Barcelona.

Aquest saló correspon a una de les cites europees més important en el 2009 de les indústries del  packaging i tecnologies de l'alimentació d'Europa. Reuneix conjuntament quasi 3.000 firmes representades en més d’un miler d'estands ocupant 70.000 m2 nets distribuïts en 4 pavellons firals a L’Hospitalet.

Hispack_Bta 1  Hispack_Bta 2
 

Es situa entre les tres primeres fires europees que presenten una oferta global de maquinària i materials per a l’envàs i embalatge, elements de publicitat en el punt de venda (PLV), i equips i tecnologia per a  la indústria alimentària.

Hispack_Bta 3 Hispack_Bta 4 
 

Aquesta és una sortida que s’inclou en la programació dels crèdits C1 Gestió d’aprovisionament i C6 Gestió comercial i servei d’atenció al client de la família d’Administració i Finances.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO