Show IP

La teva IP: 54.224.216.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Premis del I concurs mediambiental

El I Concurs Mediambiental ha estat un ÈXIT!!!

Els alumnes participants han ideat cartells molt originals, impactants i de gran contingut sensibilitzant sobre l’estalvi energètic.

 Concurs Medi ambient

La Comissió encarregada de l’elecció dels guanyadors ha tingut serioses dificultats en la seva decisió. Finalment va escollir com a guanyadors els dissenyats per Patrícia García, Javier Gómez, Oscar Gómez i Alberto Martínez.

Per fer pública la decisió, es van penjar tots els cartells en el vestíbul del segon pis.

Concurs Medi ambient

El dia 5 de juny, coincidint amb la diada del mediambient, es van lliurar els premis als guanyadors del concurs. A aquest acte hi van assistir membres de la comissió i representants de l’equip directiu, els quals van fer l’entrega dels premis als participants guanyadors i també a la resta pel seu esforç.

 Concurs Medi ambient

La Comissió, a partir dels resultats obtinguts en aquest I Concurs Mediambiental, va decidir continuar animant a alumnes, professors i PAS a contribuir en aquesta tasca tant important: el DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE.

Concurs Medi ambient

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO