Show IP

La teva IP: 54.80.83.123

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Comerç i màrqueting

Benvinguts al de Departament de Comerç de l'Institut Provençana. Dintre d'aquest departament es troben els Cicles Formatius relacionats amb el món del comerç (tant a nivell estatal com internacional), atenció al client, gestió d'una petita empresa, aparadorisme, màrqueting, etc.

Amb la finalitat de donar a l'alumnat la millor preparació per afrontar la realitat laboral amb garanties, disposem de nombroses aules d'informàtica, així com d'un taller on l'alumnat pot aprendre a idear i crear un aparador atractiu (per a l'alumnat d'Activitats Comercials i GVEC), així com també pràctiques a l'estranger, eina encaminada a completar la formació de l'alumnat de Comerç Internacional.

Una eina de gran importància és la implantació de la Formació Professional Dual, que permet combinar formació teòrico-pràctica tan a l'institut com al centre de treball.

Informació més específica de la família de Comerç i màrqueting: https://comerc-marketing.proven.cat/

Els cicles que impartim al Provençana són:

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ D'ACTIVITATS COMERCIALS

En acabar aquest Cicle, podràs treballar en el sector del comerç, i realitzaràs pràctiques en les firmes més conegudes. Aquest Cicle es pot impartir en la  Formació dual als cicles de Comerç i màrqueting, en empreses com Desigual i Decathlon. Si vols saber-ne més clica CFGM Activitats comercials

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE COMERÇ INTERNACIONAL

En aquest cicle aprendràs a organitzar, supervisar i executar operacions de comerç internacional (tant importacions com exportacions). Aquest cicle ofereix la possibilitat de realitzar intercanvis d'estudis i la Formació en centres de treball (FCT) amb empreses de França (veure Mobilitat internacional als cicles de Comerç i màrqueting). Si vols saber-ne més sobre el cicle clica CFGS de Comerç internacional.


CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE GESTIÓ DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS

Un cop finalitzats els estudis d'aquest cicle, podràs gestionar operacions de compres i vendes, aprendre a distribuir productes i serveis, i organitzar i animar espais comercials. Aquest cicle es pot impartir en la  modalitat Dual, en empreses com Unilever i Leroy Merlin. Si vols saber-ne més clica CFGS Gestió de vendes i espais comercials.

OFERTA D'ESTUDIS

(cliqueu http://www.ies-provenzana.com/intraweb/index.php/els-estudis/45-familia-professional-de-comerc-i-marqueting)

 

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO