Show IP

La teva IP: 54.80.83.123

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Oferta d'estudis

Família professional d'Informàtica i Comunicacions

Els cicles de la família professional d'Informàtica i comunicacions que ofereix l'Institut Provençana són:  

S'aplica una metodologia basada en la pràctica continua i en l'ús intensiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Tots els materials, el treball i el seguiment es fan a través del campus virtual, el qual permet oferir la majoria dels crèdits en la modalitat semipresencial. A més, el centre ofereix la possibilitat d'obtenir dos cicles qualssevol de grau superior en només 3 cursos i també obtenir els tres cicles de grau superior en només 4 cursos.

Cisco Netacad L'institut és Cisco Local Academy i permet obtenir al seu alumnat els certificats d'acreditació de competències del currículum professional de Cisco dintre dels crèdits i mòduls professionals de xarxes.

 

Més informació

Si esteu interessats en cursar estudis professionals d'informàtica en qualsevol de les seves modalitats, podeu omplir aquest formulari sense cap compromís.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO